Babil'in Yeni Sezon Tanıtımı Yayında!

Babil'in Yeni Sezon Tanıtımı Yayında!
Giriş Tarihi : 31.08.2020 - 13:39
Güncelleme Tarihi : 31.08.2020 - 13:39
Babil'in Yeni Sezon Tanıtımı Yayında!

Yayınlandığı günden beri seyircisini ekran başına kilitleyen Star’ın sevilen dizisi ‘Babil’in yeni sezona ait ilk tanıtımı yayınlandı. Ay yapım imzalı dizinin yeni sezon ilk tanıtımına, İrfan (Halit Ergenç) ve Egemen’in (Onur Saylak) sahnesi damga vurdu. Egemen’in İrfan’a yaptığı itiraf tüm dengeleri değiştirecek!

Yeni sezon hazırlıklarına tam gaz devam eden ‘Babil’ dizisinden seyirciyi heyecanlandıran bir tanıtım yayınlandı. Yakında yeni sezuyla seyirci ile buluşacak olan dizide; Egemen’in İrfan’a olan itirafı tüm dengeleri değiştirecek. Deniz’in gerçek babasının kendisi olduğunu söyleyen Egemen, İrfan’a hayatının şokunu yaşatır. Duydukları karşısında şaşkına dönen İrfan, şimdi ne yapacak?

Halit Ergenç’in idealist bir ekonomi profesörü olan İrfan karakteriyle izleyici karşısına çıktığı dizide başarılı oyuncular, Aslı Enver, Birce Akalay, Mesut Akusta, Nur Fettahoğlu ve Onur Saylak başrolleri paylaşıyor. Yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, dizinin  senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel kaleme alıyor.

 

Yeni sezon tanıtımı için;

 

https://www.startv.com.tr/dizi/babil/fragmanlar/yeni-sezon-teaser

 

‘Babil’, yakında Star’da…