Burçin Terzioğlu'ndan Anlamlı Mesaj

"Kadınlara Yönelik Tacize Karşı Susmuyoruz!"
Giriş Tarihi : 13.10.2020 - 16:16
Güncelleme Tarihi : 13.10.2020 - 16:16
Burçin Terzioğlu'ndan Anlamlı Mesaj

Star’ın beğeniyle izlenen dizisi ‘Menajerimi Ara’nın bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümüne, konuk oyuncu olarak katılan Burçin Terzioğlu’nun sahnesi damga vuracak. Terzioğlu, kadınlara yönelik taciz ile ilgili önemli bir konuya değinecek.

 

Renkli dünyası, dinamik senaryosu, eğlenceli sahneleriyle menajerler ve oyuncuların yaşadıklarını gerçekçi bir dille seyircilere aktaran ‘Menajerimi Ara’nın, bu akşam yayınlanacak 8.bölümünden vurucu bir önizleme sahnesi yayınlandı. Burçin Terzioğlu’nun konuk olduğu bölümde hikaye gereği İstanbul Film Festivali’ni sunarken sahne arkasında başından geçen taciz olayı üstüne yaptığı konuşma izleyenleri derinden etkileyecek.  Kadınlara yönelik taciz ile ilgili yaptığı ‘Susmuyoruz’ konuşmasıyla çok önemli bir konuya değinecek olan Terzioğlu, oyunculuğu ile de alkışları toplayacak.

 

Oyuncu kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu buluşturan ‘Menajerimi Ara’nın yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor.Menajerimi Ara’nın senaryosunu ise Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak’ın kaleme alırken yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturuyor.

 

Link için;

https://www.startv.com.tr/dizi/menajerimi-ara/ekstralar/8-bolum-2-on-izleme

 

‘Menajerimi Ara’, yeni bölümüyle her salı saat 20.00’de Star’da!