'Menajerimi Ara' Herkesi Ekran Başına Kilitledi

Dicle ve Barış'ın Arasındaki İpler Geriliyor
Giriş Tarihi : 19.10.2020 - 11:20
Güncelleme Tarihi : 19.10.2020 - 11:20
'Menajerimi Ara' Herkesi Ekran Başına Kilitledi

Star’ın sevilen dizisi ‘Menajerimi Ara’, dün akşam yayınlanan dokuzuncu bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. AB kategorisinde en çok izlenen dizi olan ‘Menajerimi Ara’, yeni bölüm

tanıtımıyla da büyük merak uyandırdı.

 

Star’ın Ay Yapım imzalı dizisi Menajerimi Ara, dün akşam yayınlanan 9. bölümüyle; AB kategorisinde 5,54 izlenme oranı, 14,49 izlenme payı ile 100 program arasında en çok izlenen ‘dizi’ oldu.

 

DİCLE VE BARIŞ’IN ARASINDAKİ İPLER GERİLİYOR

 

‘Menajerimi Ara’ dizisinin Feyyaz Yiğit, Burak Tozkoparan, Ali Yoğurtçuoğlu ve İlkin Tüfekçi’nin konuğu olduğu, sosyal medyada gündem yaratan 9. bölümü dün akşam yayınlandı. Mayda’nın Dicle’yi suçlaması ile biten bölümün hemen ardından yayınlanan ön izleme sahnesinde ise;  Barış, Dicle’ye toplantıda yaşananları sorar. Konuyla ilgili konuşmak istemeyen Dicle, Barış’ın ona güvenmemesi üzerine fazlasıyla kırılır. Dicle bu sırada Emir’in yakın markajındadır. Emir’in Dicle’ye yardım etmeye çalıştığını gören Barış durumdan rahatsız olur.

 

SOSYAL MEDYADA BİNLERCE YORUM ALDI

 

Menajerimi Ara’, sosyal medyada da en çok konuşulan konular arasındaydı.  Dizi hesaplarından paylaşılan ‘#MenajerimiAraPazar’ etiketiyle binlerce yorum yapan seyirci, dizinin nabzını saniye saniye tuttu.

 

Oyuncu kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu buluşturan ‘Menajerimi Ara’nın yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor.Menajerimi Ara’nın senaryosunu ise Ekin Atalar kaleme alırken yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturuyor.

 

‘Menajerimi Ara’ her pazar, Star’da…