Menajerimi Ara'dan Çok Konuşulacak Tanıtım!

Yeni Bölümün Konuk Oyuncuları Ercan Kesal ve Çağatay Ulusoy
Giriş Tarihi : 04.09.2020 - 10:49
Güncelleme Tarihi : 04.09.2020 - 10:49
Menajerimi Ara'dan Çok Konuşulacak Tanıtım!

Oyuncuların ve menajerlerin hayatlarını gerçekçi ama bir o kadar da eğlenceli bir dille anlatan Ay Yapım imzalı ‘Menajerimi Ara’ her bölüm sürpriz isimleri konuk ediyor. Dizinin üçüncü bölüm sürprizi ise usta oyuncu Ercan Kesal ve Çağatay Ulusoy oldu. İki ünlü ismin yer aldığı tanıtım büyük beğeni topladı.  Çağatay Ulusoy ve Ercan Kesal’ın konuk olduğu bölümde, Dicle ve Kıraç’ın duygusal sahneleri izleyicileri etkileyecek.

 

Oyuncu kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu buluşturan ‘Menajerimi Ara’ yeni bölümüyle yine birçok duyguyu aynı anda yaşatacak. Çağatay Ulusoy’un dizide yeni bir projeyle anlaşmak üzereyken ortadan kaybolması Dicle (Ahsen Eroğlu) ile Barış’ı (DenizCan Aktaş) yeni maceralara sürükleyecek.  Ercan Kesal’ın ‘Nasipse Adayız’ filminin galasında ise Kıraç’ın (Barış Falay) Dicle’den habersiz çevirdiği işler, Dicle’nin hayallerini yıkarak ikilinin arasındaki mesafeyi git gide arttıracak.

 

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu başrolünde yer aldığı ‘Menajerimi Ara’nın senaryosunu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak’ın kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Ali Bilgin oturuyor.

 

Tanıtım Linki;

 

https://www.startv.com.tr/dizi/menajerimi-ara/fragmanlar/3-bolum-2-fragman


‘Menajerimi Ara’, yeni bölümüyle salı akşamı saat 20.00’de Star’da!