Menajerimi Ara'ya Derya Baykal ve kızı Müjgan Ferhan Şensoy Konuk Oluyor...

Star’ın yeni dizisi ‘Menajerimi Ara’, sürpriz konuklarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.
Giriş Tarihi : 13.08.2020 - 14:25
Güncelleme Tarihi : 13.08.2020 - 14:25
Menajerimi Ara'ya Derya Baykal ve kızı Müjgan Ferhan Şensoy Konuk Oluyor...

Ay Yapım imzalı dizide, oyuncular ve menajerlerinin dünyasının iç yüzü keyifli bir dille anlatılacak. Dizinin bir diğer heyecan yaratan tarafı da her bölüm farklı bir ünlü ismin konuk oyuncu olarak yer alması. İlk bölümünde Tuba Büyüküstün’ü göreceğimiz dizinin ilerleyen bölümlerinde, Derya Baykal ve kızı Müjgan Ferhan Şensoy da anne kız olarak diziye konuk olacak.

 

Her hafta sürpriz bir ünlü ismin konuk oyuncu olarak yer alacağı dizide, Derya Baykal ve kızı Müjgan Ferhan Şensoy’da yerini aldı. Daha önce bir tiyatro oyununda birlikte sahne alan Derya Baykal ve kızı Müjgan Ferhan Şensoy ilk kez ‘Menajerimi Ara’ dizisinde kendi kimlikleriyle anne kız olarak rol alacak. Dizinin ilerleyen bölümlerinde yer alacak ikilinin eğlenceli sahneleri çok konuşulacak.

 

Senaryosunu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak’ın yazdığı Menajerimi Ara’nın yönetmenliğini Ali Bilgin üstleniyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise;  Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz CanAktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi önemli isimler yer alıyor.

 

‘Menajerimi Ara’ çok yakında Star’da başlıyor.