'Menajerimi Ara'ya Sürpriz İsim!

Boran Kuzum Konuk Oluyor!
Giriş Tarihi : 25.09.2020 - 12:41
Güncelleme Tarihi : 25.09.2020 - 12:41
'Menajerimi Ara'ya Sürpriz İsim!

Star’ın beğeniyle izlenen dizisi ‘Menajerimi Ara’, ilgi çekici hikayesi ve zengin kadrosuyla izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Dizini 6. bölümünde; başarılı oyuncu Rıza Kocaoğlu’yla beraber son dönemin genç yeteneklerinden Boran Kuzum konuk oyuncu olarak yer alacak.

 

Hikayesinde birçok sevilen ismi senaryoya dahil eden ‘Menajerimi Ara’ birbirinden ünlü ve sevilen isimleri ekrana getirmeye devam ediyor.Ünlülerin hayatlarını, onların menajerlerinin gözünden anlatan diziye önümüzdeki bölüm ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu ve Boran Kuzum’nun konuk olacağı duyuruldu. Rol aldığı her yapımda sergilediği performanslarla övgüleri toplayan başarılı ve genç oyuncu Boran Kuzum, ‘Menajerimi Ara’da ters köşe bir hikaye ile izleyenleri kahkahaya boğacak.

 

Oyuncu kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu buluşturan ‘Menajerimi Ara’, yeni bölümüyle ve konuk oyuncularıyla büyük beğeni toplayacak. Menajerimi Ara’nın senaryosunu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak’ın kaleme alırken yönetmen koltuğunda ise Ali Bilgin oturuyor.


‘Menajerimi Ara’, yeni bölümüyle salı akşamı saat 20.00’de Star’da!