Serap Paköz İle Gerçeğin Peşinde

Canlı Yayında Kan Donduran İtiraf!

Gerçeğin Peşinde'de inanılması güç anlar yaşandı
Giriş Tarihi : 01.09.2020 - 11:07
Güncelleme Tarihi : 01.09.2020 - 11:07
Canlı Yayında Kan Donduran İtiraf!

Star’da hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan Serap Paköz’ün sunduğu ‘Gerçeğin Peşinde’de, inanılması güç anlar yaşandı. Dört yıl önce çocuğunu alarak eşini terk eden Medine Eskin’in kan donduran itirafı herkesi şaşkına çevirdi. Eşini terk ettikten sonra yanına aldığı 2 yaşındaki oğlu Kemal’i bir apartman girişine terk ettiğini itiraf eden Medine Eskin, tüm suçlunun baba Mehmet Sıddık Eskin olduğunu söyledi. Evden kaçtıktan sonra bir kişiyle dini nikahla evlendiğini de söyleyen Medine Eskin, bu birliktelikten olan dört çocuğu da terk ettiği eşi Mehmet Sıddık Eskin’in nüfusuna kaydettiğini itiraf etti.

 ESKİ EŞE ‘GERÇEĞİN PEŞİNDE’ ULAŞTI!

 Kendisini dört yıl önce terk eden Medine Eskin’in oğlunu geri vermesi için ‘Gerçeğin Peşinde’ye başvuran Mehmet Sıddık Eskin, hayatının şokunu yaşadı. Gerçeğin Peşinde ekibinin ulaştığı Medine Eskin, stüdyoya telefonla bağlanarak şok eden itirafta bulundu. Yanına alarak kaçtığı oğlunu 2 yıl önce Ankara, Keçiören’de bir apartmanın girişine bırakıp kaçtığını itiraf eden Medine Eskin, şu an oğlunun yerini bilmediğini söyledi.

DÖRT ÇOCUĞU DAHA VAR!

Evden kaçtıktan sonra başka biriyle dini nikahlı olarak yaşadığını da söyleyen Medine Eskin, bu birliktelikten de 4 çocuk dünyaya getirdiğini anlattı. Bu çocukları da Mehmet Eskin’in nüfusuna kaydettirdiğini itiraf eden Medine Eskin, herkesi şaşkına çevirdi. Kimsenin kendisine sahip çıkmadığı için oğlunu terk ettiğini söyleyen Medine Eskin, oğlu Kemal’i mecbur kaldığı için bir apartman girişine bıraktığını söyledi.

 

“Gerçeğin Peşinde”, hafta içi her gün saat 13.15’te  canlı yayınla Star’da...