RUHAT MENGİ'YLE HER AÇIDAN


Usta Gazeteci Ruhat Mengi'nin farklı bakış

açışı ve cesur sorularıyla, ekranların en çok

izlenen haber tartışma programı Her Açıdan


pazar günleri farklı konu ve konuklarıyla

sizlerle buluşuyor.


Ruhat Mengi'yle Her Açıdan Pazar 12.30'da !



Mailleriniz için;

heracidan@startv.com.tr
43 oy kullanıldı.
Bu video 4285 kez izlendi.

144. Bölüm


Usta Gazeteci Ruhat Mengi'nin farklı bakış açısı, cesur soruları ve konularında en uzman seçkin konuşmacıları ile ekranlarda en çok izlenen haber- tartışma programı olan Her Açıdan bu hafta; TSK içindeki darbe hazırlığı iddialarındaki gelinen noktadan, yargı reformu için yapılmak istenen anayasa değişikliği ve referanduma, Belçika'daki PKK baskınlarından ABD'de Ermeni tasarısının komiteden geçmesine, yaklaşan seçimlerin hile açısından güvenliği konusundan, yüz binlerle artan işsizliğe kadar ülke gündeminin en önemli olaylarını mercek altına alıyor.

Başbakan, bu çok önemli anayasa değişikliğine karşı çıkan muhalefet partilerini eleştirmekte haklı mı?

Anayasa Mahkemesi Başkanı, parti kapatma ve yargı reformu ile ilgili uyarılara neden gerek duydu?

Yargıtay Başkanı neden yürütme şimdi yargıyı daha da fazla kuşatma altına almak istiyor dedi?

Seçimlerde partiler sandık sonuçlarını kontrol edebiliyor mu?

CHP, Mersin'de kadın kollarının çarşaf yırtmasıyla ilgili ne düşünüyor?

Bunlar ve daha birçok sorunun cevabını; Meclis Anayasa Komisyonu Üyesi ve CHP Mersin Milletvekili İsa Gök, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Mustafa Kamalak, Bahçeşehir Üniversitesi Anayasa Hukuku Öğretim Üyesi Süheyl Batum, Bilgi Üniversitesi Siyaset Bilimi Öğretim Üyesi İlter Turan ve Bilgi Üniversitesi Ekonomi Bölümü Öğretim Üyesi Burhan Şenatalar'ın katılacağı Her Açıdan'da bulacaksınız.


Yayın Tarihi:7 Mart Pazar
Yayın Saati:12.30- canlı

ruhat mengi'yle her açıdan 144. Bölüm

143. Bölüm


Usta Gazeteci Ruhat Mengi'nin farklı bakış açısı, cesur soruları ve konularında en uzman seçkin konuşmacıları ile “ekranlarda izlenme rekorları kıran” haber tartışma programı olan Her Açıdan bu hafta; “göz altına alınıp bırakılan eski kuvvet komutanlarıyla birlikte 48 ordu mensubunun göz altı ve tutuklamaları, arkadan 18 askerin daha göz altına alınmasıyla ortaya çıkan Ergenekon sürecinin en dikkat çekici operasyonlarını, aynı zamanda hızlanan yargı reformu adımlarını ve partiler arasında gerçekleşen tehlikeli iddiaları” mercek altına alıyor.

Eski kuvvet komutanları “kaçmayacakları düşünülerek ” serbest bırakıldığına göre göz altına alınmaları nasıl açıklanabilir?

TSK'da bu kadar büyük operasyona neden olacak iddialardan Genelkurmay Başkanları habersiz olabilir mi?

Cumhuriyet rejimi ile Ergenekon arasında kurulan bağlar toplumda nasıl bir tepki yaratıyor?

Yapılacak olan yargı reformunun Türkiye'nin geleceği ile ilgili endişeler yaratmasının sebebi ne?

CHP için Sırrı Sakık'ın söylediği”20 PKK 'lıyı vekil yapacaktı” iddiasındaki ve “Habura giden hakimler önceden ayarlandı” iddiasındaki gerçek payı nedir?

Bunlar ve daha bir çok sorunun cevabını Eski Danıştay Başkanı Nuri Alan, Askeri Yargıtay Onursal Üyesi Ali Fahir Kayacan, CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, Sabancı Üniversitesi Siyaset Bilimi Öğretim üyesi Prof.Dr Ersin Kalaycıoğlu ve İzmir Ekonomi Üniversitesi Cumhuriyet Tarihçisi Prof. Dr. Ergün Aybars 'ın katılacağı Her Açıdan'da bulacaksınız.


Yayın Tarihi :28 Şubat Pazar
Yayın Saati :12.30- canlı

ruhat mengi'yle her açıdan 143. Bölüm

142. Bölüm


Usta Gazeteci Ruhat Mengi'nin farklı bakış açısı,cesur soruları ve konularında en uzman seçkin konuşmacıları ile “ekranların en çok izlenen” haber tartışma programı olan Her Açıdan bu hafta; “Ergenekon soruşturması sürecinde yaşanan gelişmeleri ve aynı soruşturma kapsamına alınan Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Cihaner'in tutuklanmasını" mercek altına alıyor.

İktidarla yargı arasındaki bitip tükenmeyen çekişmenin arkasında hangi gerçekler yatıyor?

Ergenekon soruşturması “istenmeyen kişi ve kurumları etkisiz kılacak” bir operasyona mı dönüştü?

Cumhurbaşkanı Gül'ün “acilen yargı reformu yapılmalı” sözü iktidar partisinin söylemini mi yansıtıyor?

Erzincan Cumhuriyet Başsavcısının tutuklanmasına varan olaylarda “yargıya müdahele”kimler tarafından yapıldı?

AKP  yargıyla ilgili gelişmeler nedeniyle kapatılabilir mi?

Kapatma davası açılırsa seçime gitmesi Türkiye için nasıl bir sonuç yaratır?

Devlet bakanı Egemen Bağış “AKP  %70'le gelir” sözlerini hangi nedenle söylemişti?

Bunlar ve daha bir çok sorunun cevabını: DP Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk, Yargıtay Ceza  Genel Kurulu Onursal Başkanı Osman Şirin, İstanbul Barosu Eski Başkanı ve tutuklanan Cumhuriyet Başsavcısı Cihaner'in Avukatı Turgut Kazan, Galatasaray Üniversitesi Ceza Hukuku Öğretim Üyesi Doç. Dr Ümit Kocasakal'ın katılacağı Her Açıdan'da bulacaksınız.

Ruhat Mengi'yle Her Açıdan 21 Şubat Pazar öğlen 12.30' da Star'da.


Yayın Tarihi :21 Şubat Pazar
Yayın Saati  :12.30- canlı

ruhat mengi'yle her açıdan 142. Bölüm

141. Bölüm


Usta Gazeteci Ruhat Mengi'nin farklı bakış açısı, cesur soruları ve konularında en uzman seçkin konuşmacıları ile “ekranların en çok izlenen” haber tartışma programı olan Her Açıdan bu hafta; “Ergenkon'la bağlantılı Albaylar tarafından öldürüleceği iddia edilen Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Yiğit'in yaptığı açıklamadan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Başbuğ'un “böyle rezillik olur mu” isyanına, meclisteki kavga ile siyasete geri dönen türban ve din tartışmalarından, yargıda da halk iradesi hakim olmalı” iddialarına ve aileleri yıkmaya başlayan işsizlik sorununa kadar Türkiye'nin en önemli konularını mercek altına alıyor.”

Deniz Kuvvetleri Komutanı Eşref Uğur Yiğit'i “susmak mümkün değil”tepkisine, Genelkurmay Başkanı Başbuğ'u ”bu ordu Muz cumhuriyeti ordusu değil” isyanına iten gelişmeler nelerdir?

Başbuğ “askerimin moralini bozanla savaşırım” sözüyle ne anlatmak istedi?

Sünniler cami’de, Aleviler cem evinde din dersi alabilir mi?

“Seçim kanunu ve dokunulmazlıklar” anayasa değişikliğinde neden hiç gündeme getirilmiyor?

Toplum işsizlik girdabında çırpınırken siyaset kavgadan kurtulamayacak mı?

Son gelişmeler ve meclisteki kavga partileri ve TSK'yı nasıl etkiledi?

Bunlar ve daha birçok sorunun cevabını; Emekli Koramiral Atilla Kıyat, İstanbul Üniversitesi Hukuk Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Ersan Şen, Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi Öğretim Üyesi Prof.Dr Nurşen Mazıcı, Din İşleri Yüksek Kurulu Eski Uzmanı İlahiyatçı Doç.Dr. Niyazi Kahveci ve Sonar Araştırma Şirketi Başkanı Hakan Bayrakçı katılacaklar.

Ruhat Mengi'yle Her Açıdan 14 Şubat Pazar günü 12.30'da Star'da. Bilmediğiniz çok şey öğreneceğiniz bu heyecanlı tartışmayı sakın kaçırmayın.

ruhat mengi'yle her açıdan 141. Bölüm

140. Bölüm

Usta Gazeteci Ruhat Mengi'nin farklı bakış açısı, cesur soruları ve konularında en uzman seçkin konuşmacıları ile “ekranların en çok izlenen” haber tartışma programı olan Her Açıdan bu hafta; : Meclis'te “Peygamber” benzetmesi ve Başbakanın öfkeli konuşmasıyla başlayan skandal kavgadan, Meclis Başkan Vekili Güldal Mumcu'nun odasına yapılan baskına, önde gelen hukukçuların “yargı kuşatma altında” açıklamalarından, darbe iddialarında gelinen noktaya, 2 milyon işçinin grevinden tekrar başlayan türban tartışmalarına kadar Türkiye gündeminin en önemli konularını mercek altına alıyor.

Meclisteki kavgada bilinmeyen hangi önemli detaylar var?

Güldal Mumcu'nun odasının basılması neden kavgadan daha önemli?

Yargının siyasi baskı altına alınması Türkiye için nasıl bir tehlike yaratacak?

Yarsav Başkanı neden “yargıya düşman gibi bakılıyor” dedi?

Başbakan “Genelkurmay'la paslaşıyoruz “sözüyle ne anlatmak istedi?

Bunlar ve daha birçok sorunun cevabını: Başkan seçildiği günden bu yana ekranda çok az görünen Yargıçlar ve Savcılar Birliği Başkanı Emine Ülker Tarhan, MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Siyaset Bilimci Prof. Dr.Doğu Ergil ve Anayasa Hukukçusu Prof. Dr Süheyl Batum'un katılacağı Her Açıdan'da bulacaksınız.

ruhat mengi'yle her açıdan 140. Bölüm

Htc HD2

Süperhızlı Gönderi Farkıyla

World e özel peşin fiyatına 12 taksit

Nokia E72

4 Gb Hafıza Kartı Hediye

World e özel peşin fiyatına 12 taksit

Sitede yer alan içerikle ilgili telif hakları Şirketimize ait olup, izinsiz kullanım halinde mevzuattan doğan tüm hukuki ve cezai haklar için derhal takibata geçilecektir.