Aslı Özkaya İle Bir Şansım Olsa

BİR ŞANSIM OLSA YAKINDA!

Gerçek hikayelerin buluşma noktası: Bir Şansım Olsa, Klinik Psikolog Dr. Aslı Özkaya’nın sunuculuğunda yeniden Star ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.
Giriş Tarihi : 03.09.2024 - 13:53
Güncelleme Tarihi : 16.09.2024 - 19:17
BİR ŞANSIM OLSA YAKINDA!

"İçinizde anlatılmamış bir hikâye taşımaktan daha büyük bir yük yoktur..."

 

Hayatın içinden gerçek hikayelere tanıklık etmeye hazır mısınız? Geçmişte yapılan hatalar, yaşanan pişmanlıklar ve geri dönme isteğiyle dolu anılar... Star’ın sevilen programı Bir Şansım Olsa geri dönüyor ve izleyicilerini bir kez daha duygusal bir yolculuğa çıkarıyor.

 

"Zaman makinesine girip hayatınızla ilgili neyi değiştirmek isterdiniz?" sorusunun peşine düşen Bir Şansım Olsa, izleyicilerine pişmanlıklarla dolu gerçek hayat hikayelerini sunuyor. Programda, geçmişte aldıkları kararların yanlış olduğunu fark eden ve bir ikinci şans arayışında olan kişilerin hikayelerine tanıklık edeceksiniz. Her bölümde, hayatlarındaki pişmanlıklarla yüzleşen bu kişilerin içsel çatışmalarını, umutlarını ve hayal kırıklıklarına tanık olacaksınız.

 

Bir Şansım Olsa, yanlış anlaşılmalar, iletişimsizlikler ve çözülmemiş sorunlar nedeniyle kopmuş ilişkileri yeniden bir araya getirmeyi hedefliyor. Her bölümde, karşı karşıya gelen kişiler arasında bazen mutluluklar yaşanırken, bazen de buluşma teklifleri reddediliyor. Ancak her durumda, gerçeğin peşine düşen bu program, izleyicilerini ekran başına kilitlemeyi başarıyor.

 

Yapımcılığını BBO Yapım’dan Mahperi Altun Uçar ve Şafak Bakkalbaşıoğlu'nun üstlendiği Bir Şansım Olsa, Klinik Psikolog Dr. Aslı Özkaya’nın sunuculuğunda ekrana gelecek. Pişmanlıkların ve vicdan azaplarının çözüme kavuştuğu, kimi zaman duygusal, kimi zaman ise gerilim dolu anların yaşandığı sahnelere ev sahipliği yapan program, izleyicilere hikayelere ortak olma ve duygusal bir bağ kurma imkanı tanıyacak.

 

Bir Şansım Olsa, yeni sezonuyla yakında Star’da.