Meltem Demir ile Hanımeli 2. Bölüm
Meltem Demir’le Hanımeli’nde bu sabah doğayla iç içe ve yüzde yüz organik kahvaltı keyfine hazır mısınız?
Her bölümde yurdun farklı bölgelerinde kadın işletmecilerin mekanlarına konuk olan Meltem Demir’in bu sabahki adresi Şile’de Yeşim Asaad’ın işlettiği lezzetleri organik, dekorasyonu nostaljik bir mekan oldu.
Yeşim Hanım Meltem Demir’le Hanımeli programı izleyicileri için kendisinin ve bölge köylülerinin ürünlerinden oluşan malzemelerle şahane bir kahvaltı sofrası hazırladı ve yine kendisine ait tarifler verdi.
İşte Yeşim Hanım’ın özel tarifi pazılı börek için kullandığı malzemeler.
PAZILI BÖREK MALZEMELERİ, HAMUR, SUSAM, SOĞAN, PAZI, YUMURTA, AYÇİÇEK YAĞI, PUL BİBER, SÜT, TUZ,
Yeşim Hanım’ın özel tarifi cheesecake tarifi için kullandığı malzemeler
DÖRT YUMURTA, YULAFLI BİSKÜVİ, TOZ ŞEKER, SÜT, PEYNİR, LABNE PEYNİR, TEREYAĞI, KREMA, VANİLYA, UN,