Baklava Yufkasında Helva

Baklava Yufkasında Helva
Giriş Tarihi : 08.04.2013 - 11:00
Güncelleme Tarihi : 08.04.2013 - 11:00
Baklava Yufkasında Helva

Malzemeler:
2 adet elma
2 adet havuç
500 gr. Tahin helvası
1 limon
10 adet baklava yufkası
3 ç.k tereyağ
3 ç.k esmer şeker
1.t.k tarçın

Yapılışı:
Fırını 180 derece ısıtn.
Elmaları ve havucu rendeleyin.
Geniş bir kapta helva,limon suyu,elma,havuç ve tarçını karıştırın.
Baklava yufkalrının içerisine karışımı bir çorba kaşığı kadar koyup sarın.
Üzerine erimiş tereyağ sürün ve esmer şekr serpin.
Fırında üzeri kızarana kadar pişirin.
Üzerine bir top kaymaklı dondurma ekleyerek servis edebilirsiniz.